Magyar ( Change )

MondoCarto

Kategória: Logikai játék
Játék típusa: Egyéni és csapatos
Részlet: Kincskereső játék

Játék áttekintés

A MondoCarto egy ingyenes kincskereső játék. A játék célja nagyon egyszerű – Az első játékos, aki megtalálja a kincset, nyer. Közben felfedezi a játékteret, ahol többféle varázserejű és egyéb erőkkel rendelkező elemeket találhat, de csapdákba is eshet.

Bárkiből válhat kalóz aés felfedezheti a MondoCarto világát, de csak néhányuk lehet igazán sikeres ebben a küldetésben. Ez azon kevés játékok egyike, amely garantálja a szórakozást az egész család számára, kortól függetlenül.

Játék

A játék térképe egy csodás trópusi szigetet ábrázol hat térségre osztva, amelyeknek megvan a saját látványuk, kincsük és veszélyük. A játékos miközben felfedezi a térképet, feladványokat talál és a kincs után kutat. Lehetősége van választani háromféle játék között és egy heti verseny között a MondoCarto kalózaival.

A játék a műveleti pontok elvén alapszik. Ez azt jelenti, hogy minden játékosnak van egy meghatározott számú műveleti pontja, ami felhasználható mozgásra és ásásra a térképen. A játék típusától függően különböző sebességgel töltődnek újra a műveleti pontok.

Megtalálni a kincset

A játékos felfedezi a kincshez vezető nyomokat miközben ás a sziget körül. Ezek a nyomok speciális tárgyakhoz vezetnek, melyek a kincs megtalálásához és kinyitásához szükségesek. Különféle mágikus tárgyak is elérhetőek, melyek segítenek a kincsvadászatban.

Tárgyak építéséhez szükséges anyagokat is rejt a térkép. Ezek a tárgyak örökre megtarthatók és az összes játékban használhatók. Jellemzőitől függően mindegyik tárgy speciális bónuszt ad a játékosnak minden nap.

Gyors Tények

  • INGYENES JÁTÉK, NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE.
  • Igazi szórakozás az egész család számára.
  • Széleskörű játék térképen.
  • Dinamikus és érdekes játék.
  • Multiplayer játék lehetősége.
  • “Cselekvéspontok” fogalma a játékban.
  • Heti verseny.

Elérhető nyelvek