Български ( Change )

MondoCarto

Жанр: Логическа игра
Тип игра: Соло & Мултиплеър
Детайли: Игра за търсене на съкровище

Накратко за Играта

MondoCarto е БЕЗПЛАТНА уеб-базирана игра за търсене на съкровище. Целта на играта е много лесна – печели първият играч, който намери съкровището. При изследването на обширната карта на играта, могат да бъдат намерени много магически предмети с впечатляващи сили, но също така по пътя дебнат и много капани.

Всеки може да стане могъщ пират и да изследва обширния свят на MondoCarto, но малцина ще имат успех в това опасно начинание. Това е една от малкото игри, която гарантира истинско забавление за цялото семейство, независимо от възрастта.

Геймплей

Картата в играта представлява великолепен тропически остров, разделен на шест зони, всяка със своя уникален пейзаж, съкровища и опасности. Играчът изследва картата, намира указания и копае за съкровището. Има избор от общо три типа игра и седмично състезание с пиратите от MondoCarto.

Играта се базира на принципа с точки за действие. Това означава, че всеки играч има определен брой точки за действие, които намаляват по време на движението и копаенето по картата. В зависимост от вида игра, точките за действие се възстановят с различна скорост.

Откриване на Съкровището

Играчът ще открива указания за съкровището докато копае из острова. Те сочат към специалните предмети, които са необходими за намиране и отключване на съкровището. Наличното разнообразие от магически предмети също помага при търсенето на съкровището.

Също така на картата са скрити материали за построяването на уникални предмети. Тези предмети се запазват завинаги и се използват във всички видове игри. В зависимост от характеристиките си, всеки от тях дава на играча специални бонуси всеки ден.

Бързи Факти

  • БЕЗПЛАТНА ИГРА, НЕ Е НУЖНА ИНСТАЛАЦИЯ.
  • Неподправено забавление за цялото семейство.
  • Обширна игрова карта.
  • Динамичнен и интересен геймплей.
  • Възможност игра в група.
  • "Активни точки" понятие в играта.
  • Седмично състезание.

Поддържани езици