Nederlands ( Change )

MondoCarto

Soort: Denkspel
Type spel: Solo & Multispeler
Detail: Schattenjachtspel

Beschrijving van het spel

MondoCarto is een GRATIS schattenjacht SPEL. Het doel van het spel is eenvoudig: degene die het eerst de schat vindt, wint de kaart. Terwijl hij de imense kaart ontdekt, vindt de speler talloze handige magische voorwerpen, maar hij kan ook in een van de vallen van de andere spelers terecht komen.

Iedereen kan een bekende en gerespecteerde piraat worden, maar er zijn er maar weinig die dit ingewikkelde en mysterieuze geheim ontrafelen. Dit is een spel voor fun voor het hele gezin, zonder leeftijdsgrens.

Gameplay

De schatkaart is een weergave van een prachtig tropisch eiland dat verdeeld is in zes verschillende delen. Elk deel heeft een eigen grafisch universum, eigen schatten en gevaren. De speler gaat op ontdekking, vindt sporen en graaft op zoek naar de schat. De speler kan alleen of met meer spelers spelen en meedoen aan de wedstrijden van de week met andere MondoCarto piraten.

Het spel is gebaseerd op het concept van actiepunten. Dit beteket dat elke speler een beperkt aantal actiepunten heeft die gebruikt worden om zich te verplaatsen en te graven. Afhankelijk van het type spel (snel of langzaam), komen deze punten sneller of minder snel terug.

De schat zoeken

De speler ontdekt aanwijzingen tijdens zijn ontdekkingstocht op het eiland die hem de richting wijzen naar de elementen die hij nodgi heeft voor het openen van de schatkist. Deze gevarieerde magische voorwerpen komen ook bij het zoeken van pas.

Er is materiaal verstopt op het eiland waarmee unieke voorwerpen gemaakt kunnen worden. Deze voorwerpen kunnen verzameld worden en oneindig bewaard worden. Deze unieke voorwerpen geven de speler meer competenties en extra bonussen.

Sterke punten

  • GRATIS SPEL, GEEN INSTALLATIE NODIG.
  • Fun voor de hele familie
  • Enorme kaart om te ontdekken.
  • Dynamische en exlusieve Gameplay.
  • Mogelijkheid om alleen of met meer te spelen.
  • 'Actiepunten' in het spel.
  • Elke week wedstrijden.

Beschikbare talen