Hrvatski ( Change )

MondoFoot

Vrsta: Sportska igra
Tip igre: Multiplayer
Detalji: Nogometno-menađerska igra.

Pregled igre

MondoFoot jeBESPLATNA nogometno menađerska browser igra. Svaki igrač stvara svoj nogometni tim, pronalazi pravu strategiju i sudjeluje umnogim upovima i ligama.

Igra prati današnju stvarnost nogometasa svim pravilima, ponašanjima igrača i strategijama, koje možete vidjeti u najboljim utakmicama. Kao dodatak uobičajenom nogometno-menađerskom iskustvu, ponuđenom u mnogim igrama, MondoFoot pruža ekskluzivne čarobne elemente koje dovode rod na sasvim novi nivo.

Igra

Svaki igrač u MondoFoot-u je predstavljen u obliku karte s raznim vještinama. Igra započinje s 33 karte koje predstavljaju kompletan tip i prateće osoblje. Tada bi igrač mogao trenirati i odabrati najbolju strategiju i sastav tima.

Nogometaši unapređuju svoje vještina s svakom odigranom utakmicom. Moguće je razmijeniti karte s drugim igračima, kupiti nove karte ili čak "dizajnirati" neke. Igrač može pogledati utakmicu u stvarnom vremenu sa svojim prijateljima i promijeniti taktiku na poluvremenu.

Jedinstveno Multiplayer iskustvo.

Krajnji cilj igre je pobjera na Svjetskom kupu. Ali se igrač može prijaviti za mnoštv o drugih natjecanja usput. Postoje Nacionale lige i Nacionalni kupovi za SVAKU državu na svijetu, Kontinentalni kupovi i dodatna natjecanja.

Za postati pobjednik u MondoFoot-u nije potrebno samo izvrsna momčad, već je potrebno i dobro strateško razmišljanje i vješte kombinacije svih fantastičnih elemenata u igri.

MondoFoot također pruža mogučnost igranjaPrijateljskih utakmica protiv drugih igrača diljem svijeta. Igrač jednostavno može izazvati svog najboljeg prijatelja na dobri stari kick-off.

Možemo ti ponuditi nogometa koliko god zaželiš. Trenutno, postoje igrači u ovoj igri, koji igraju preko 50 utakmica dnevno!

Brze činjenice

  • BESPLATNA IGRA, NIJE POTREBNA INSTALACIJA.
  • Mogućnost igranja s muškim, ženskim i miješanim timom!
  • Nogometno menađerska igra puna humora.
  • Izvanredno igrače iskustvo.
  • Dinamični sustav za igračeve vještine.
  • Mogućnost gledanja utakmica uživo!
  • Jedinstveno multiplayer iskustvo.
  • Dostupno je puno Liga i Kupova, kao i opcija igranja protiv mnogih igrača širom svijeta.

Dostupni jezici