Български ( Change )

MondoFoot

Жанр: Спортна Игра
Тип игра: Мултиплеър
Детайли: Управление на футболен отбор

Накратко за Играта

MondoFoot е БЕЗПЛАТНА уеб-базирана игра тип футболен мениджър. Всеки играч създава футболен отбор, намира правилната стратегия и участва в многото купи и лиги.

Играта следва днешната футболна реалност със всичките правила, поведение на играчите и стратегии, които могат да бъдат видяни при най-добрите отбори. В допълнение към обикновеното футбол мениджмънт преживяване, предлагано в повечето игри, MondoFoot притежава изключителни фантастични елементи, които издигат жанра до нови висоти.

Геймплей

Всеки играч в MondoFoot е представен от карта с многобройни умения. Играта започва с 33 карти, представляващи пълния отбор и екипа. След това играчът трябва да провежда тренивовки и да избере най-добрата стратегия и конфигурация на отбора.

Футболистите подобряват уменията си със всеки изигран мач. Възможно е да се разменят карти с други играчи, да купуват или дори да се "създават" такива. Играчът може да наблюдава всеки мач в реално време с приятелите си и да променя стратегията на полувремето.

Уникално мултиплеър изживяване.

Крайната цел в играта е спечелването на Световната Купа. Но играчът може междувременно да се записва и в много други състезания. Има Национални Лиги и Национални Купи за ВСЯКА държава в света, Континентални Купи и допълнителни турнири.

За да си победител в MondoFoot е нужен не само страхотен отбор, но и добро стратегическо мислене и умело комбиниране на всички фантастични елементи в играта.

MondoFoot също дава възможност да се играят приятелски мачове срещу други потребители от цял свят. Играчът също може просто да предизвика най-добрия си приятел на мач като в доброто старо време.

Можем да предложим нужната доза футбол за вашите потребители. Към момента има играчи, които играят по над 50 мача на ден!

Бързи Факти

  • БЕЗПЛАТНА ИГРА, НЕ Е НУЖНА ИНСТАЛАЦИЯ.
  • Възможност за игра с мъжки, женски или смесени отбори!
  • Футболен мениджър пълен с хумор.
  • Изключителен опит в игрите.
  • Динамична система за уменията на играчите.
  • Възможност за гледане на мачовете на живо!
  • Уникално мултиплеър изживяване.
  • Съществуват множество Лиги и Купи, както и възможности за игра срещу голям брой играчи от цял свят.

Поддържани езици