Ελληνικ ( Change )

MondoFoot

Είδος: Σπορ Παιχνίδι
Τύπος παιχνιδιού: με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: διαχείριση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας

Περιγραφή του Παιχνιδιού

Το MondoFoot είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ποδοσφαιρικού μάνατζερ. Κάθε παίκτης δημιουργεί μία ποδοσφαιρική ομάδα, καθορίζει την στρατηγική του και συμμετέχει στα πολυάριθμα κύπελλα και εθνικά πρωταθλήματα.

Το παιχνίδι είναι πιστός καθρέφτης του σημερινού ποδοσφαίρου με όλους τους κανόνες, τη συμπεριφορά των παικτών και τις στρατηγικές που μπορούμε να συναντήσουμε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Το MondoFoot όμως προσθέτει σε αυτούς τους κλασικούς κανόνες μία μοναδική πινελιά φαντασίας για να ανανεώσει ολοκληρωτικά το είδος!

Gameplay

Κάθε πρόσωπο στο MondoFoot αναπαρίσταται με τη μορφή μίας κάρτας με πολλαπλές ικανότητες. Το παιχνίδι ξεκινά με 33 κάρτες, οι οποίες συνιστούν μία πλήρη ομάδα. Έπειτα, ο παίκτης πρέπει να προπονηθεί και να διαλέξει την καλύτερη στρατηγική για να κερδίσει όλους τους αγώνες.

Οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις ικανότητές τους με κάθε αγώνα που παίζουν. Είναι δυνατόν να ανταλλάξουν κάρτες με άλλους παίκτες, να αγοράσουν νέες κάρτες ή ακόμη και να τις δημιουργήσουν με το Εξωγήινο Εργαστήριο. Ο παίκτης μπορεί να ζήσει τους αγώνες σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους του και να τροποποιήσει την στρατηγική του στις ανάπαυλες.

Πραγματικά μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.

Ο τελικός σκοπός του παιχνιδιού είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένας παίκτης όμως μπορεί να κερδίσει πολλές άλλες διοργανώσεις καθ' οδόν. Για ΚΑΘΕ χώρα, υπάρχει το το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και τα τα Ηπειρωτικά Κύπελλα, το Mondo Κύπελλο και τα τουρνουά.

Για να κερδίσει κανείς στο MondoFoot δεν χρειάζεται μόνο να έχει μία καλή ομάδα, αλλά και μία αποτελεσματική στρατηγική σκέψη για χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού.

Το MondoFoot σας επιτρέπει επίσης να παίξετε φιλικούς αγώνες με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Ο παίκτης μπορεί επίσης να προκαλέσει τους φίλους του με αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη λειτουργία.

Μπορούμε να προσφέρουμε όσο ποδόσφαιρο επιθυμούν οι κοινότητές σας. Έτσι, ορισμένοι παίκτες παίζουν μέχρι και 50 αγώνες ημερησίως!

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Δυνατότητα να παίξετε σε ομάδες ανδρών, γυναικών ή μικτές!
  • Παιχνίδι ποδοσφαιρικού μάνατζερ με πολύ χιούμορ.
  • Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
  • Δυναμικό σύστημα ικανοτήτων για τους παίκτες.
  • Δυνατότητα να παρακολουθήσετε τους αγώνες σε ζωντανή μετάδοση!
  • Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.
  • Όλες οι χώρες, όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, όλα τα κύπελλα είναι στη διάθεσή σας.

Διαθέσιμες Γλώσσες