Suomi ( Change )

MondoFoot

Laji: Urheilupeli
Pelityyppi: Moninpeli
Yksityiskohdat: Jalkapallomanageripeli.

Pelin Yleiskatsaus

MondoFoot on ILMAINEN jalkapallomanageripeli netissä. Jokainen pelaaja luo jalkapallojoukkueen, etsii oikean strategian ja osallistuu moniin cupeihin ja liigoihin.

Peli seuraa tämän päivän jalkapallon sääntöjä, pelaajien käyttäytymistä ja strategioita, joita voit nähdä parhaimmissa joukkueissa. Tavanomaisen jalkapallovalmennus kokemuksen lisäksi, joita useimmat pelit tarjoavat, MondoFoot sisältää hienoja fantasia elementtejä jotka tuovat lajin aivan uudelle tasolle.

Pelattavuus

Jokainen henkilö MondoFootissa näytetään korttina monine taitoineen. Peli alkaa 33 kortilla, näyttäen koko joukkueen ja henkilöstön. Sitten pelaajan tulisi treenata ja valita paras stategia ja joukkueen kokoonpano.

Jalkapalloilijat parantavat taitojaan jokaisessa pelatussa ottelussa. On mahdollista vaihtaa kortteja toisten pelaajien kanssa, ostaa uusia tai jopa 'muokata' joitain. Pelaaja voi katsoa joka ottelun reaaliajassa ystäviensä kanssa ja muokata strategiaa puoliajalla.

Ainutlaatuinen moninpelikokemus

Pelin päätavoite on voittaa Maailman Cup. Mutta matkan varrella pelaaja voi rekisteröityä moniin muihinkin otteluihin. On Kansallisliigoja ja KansallisCupeja JOKA maalle maailmassa, Maanosa-Cupeja ja lisäturnauksia.

MondoFootissa voittaminen ei vaadi vain hyvää tiimiä, vaan myös hyvää strategista ajattelua ja kaikkien pelin fantasia-elementtien taidokasta yhdistämistä.

MondoFoot tarjoaa myös mahdollisuuden pelata ystävällisiä otteluita muita käyttäjiä vastaan ympäri maailman. Pelaaja voi myös yksinkertaisesti haastaa parhaan ystävänsä vanhaan kunnon otteluun.

Voimme tarjota sinulle niin paljon jalkapalloa kuin yhteisösi tarvitsee. Tällä hetkellä pelissä on pelaajia, jotka pelaavat yli 50 ottelua päivässä!

Nopeat Faktat

  • ILMAINEN PELI, EI VAADI ASENNUSTA.
  • Mahdollisuus pelata mies-, nais- tai sekajoukkueessa!
  • Jalkapallovalmennuspeli täynnä huumoria.
  • Poikkeuksellinen pelikokemus.
  • Dynaaminen taitojärjestelmä pelaajille.
  • Mahdollisuus seurata pelejä suorana
  • Uniikki monipelaajakokemus.
  • Monia Liigoja ja Cupeja saatavilla, sekä mahdollisuus pelata monia pelaajia vastaan ympäri maailmaa.

Saatavilla olevat Kielet