Magyar ( Change )

MondoSiege

Műfaj: stratégiai játék
Játék típusa: multiplayer
Részlet: Hódítsd meg az egész térképet trükkök és stratégiák segítségével.

Játék áttekintés

A MondoSiege egy valós-idejű ingyenes harci játék. A játék középpontjában két királyság harca áll – A Szövetségeseké és a Hódítóké. A játékos szabadon választhat oldalt magának, létrehozhat egy hadsereget és hódíthat az ellenség területén.

A játék valós idejű háborús tapasztalatot kínál, amelyet megoszthatsz a barátaiddal. Csak a legjobb stratéga élheti túl és válhat a csatatér urává.

Játék

A MondoSiege kezdetén a játékos választ egy királyságot és egy különleges fajt. A játékos választásától függően a hadsereg megalakul. A generális vezeti a hadsereget, aki maximum öt hadnagyot tarthat segítségként. A katonák készültsége a fajtól és a hadsereg felszereltségétől függ.

A csata térképen jelenik meg és több mint 500 különböző épületet mutat. A játék célja a lehető legtöbb épület meghódítása és legyőzése a rivális királyságban. Az épületek hódításával a játékos hadserege és tapasztalata is nő.

Az épületek

Minden épületnek meghatározott számú katonája van védelmi célra és egy fajt is birtokol. Ez a faj valamelyik királyságból származhat vagy semleges is lehet. Néhány esetben egy épületet az ellenség katonái is védelmezhetnek. Mindez emeli az adrenalint és dinamikus, valós idejű háborús játékot tesz lehetővé.

A MondoSiege körökben játszható, minden kör különböző időben kezdődik a térképtől függően. Ha egy támadás az előző körben sikeres volt, a katonák a megtámadott épületből csatlakoznak a játékos hadseregéhez a következő kör kezdetén.

Gyors Tények

  • INGYENES JÁTÉK, NINCS SZÜKSÉG TELEPÍTÉSRE.
  • Két rivális királysággal és hat egyedülálló fajjal lehet játszani.
  • Különböző semleges fajok (sárkányok, vámpírok...)
  • Kivételes, valós idejű csataélmény
  • Több, mint 500 épület hódítható meg.
  • Felváltva játszott (napi 1).
  • Fejlesztett multiplayer játék jellemzők

Elérhető nyelvek